ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

Η ομάδα αυτογνωσίας απευθύνεται σε άτομα με διάθεση και όρεξη να εξερευνήσουν
καλύτερα τον εαυτό τους, να εμβαθύνουν στην γνωριμία με τον εαυτό τους, να μοιραστούν εμπειρίες, να μάθουν να δημιουργούν υγιείς σχέσεις , να επικοινωνούν ουσιαστικά, να διαχειριστούν αρμονικά τα συναισθήματά τους και σταδιακά να
αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Στις ομάδες αυτογνωσίας συχνά σχεδιάζεται ένας κύκλος εργαστηρίων προσαρμοσμένος στις ανάγκες της ομάδας, ο οποίος πραγματοποιείται σε μια σταθερή βάση (συνήθως 2 φορές τον μήνα), για 1,5 ώρα, σε σταθερή ημέρα και ώρα για όλον το χρόνο.

Έτσι τα άτομα αισθάνονται ότι έχουν μια σταθερή υποστήριξη από τον εισηγητή αλλά και όλη την ομάδα στην οποία ανήκουν και βιώνουν σημαντική θετική ενίσχυση στην ψυχολογία τους.

Συχνά συνεργάζομαι με εταιρείες που επιθυμούν να ενισχύσουν τους εργαζόμενούς τους και να ενδυναμώσουν τις μεταξύ τους σχέσεις, ενώ ταυτόχρονα να τους υποστηρίξουν στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη προσαρμογή τους στο συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον.

Εμπειρίες

Οι προσδοκίες που είχα φέτος ήταν ιδιαίτερα χαμηλές, διότι θεωρούσα το θέμα του φετινού κύκλου ουτοπικό. Όμως ο τρόπος που μας αποκαλύφθηκε η ουσία και η μεθοδολογία για να πλησιάσει (όποιος θέλει)το στόχο ήταν καταλυτικά απλός και κατανοητός!

Εξαιρετική, έχει τον τρόπο να διαχειρίζεται όλα τα άτομα ώστε να μην ξεφεύγει η συζήτηση από το θέμα, αλλά και να εισακούγονται όλοι. Επίσης έχει μεταδοτικότητα σε αυτά που λέει.

Προσωπικά αν ήμουν στη θέση του εργοδότη, θα επέλεγα να επενδύσω περισσότερα χρήματα στη συγκεκριμένη παροχή. Σίγουρα εάν περνούσε από το χέρι μου, θα αύξανα τη συχνότητα των συναντήσεων/μήνα για καλύτερη ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων και αύξηση της ψυχικής ανθεκτικότητας των συμμετεχόντων προκειμένου να προσαρμόζονται ταχύτερα και αποτελεσματικότερα στο συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον.

Ικανοποίηση από τον κύκλο εργαστηρίων πολύ ευχάριστο και χαλαρό κλίμα που με ευχάριστες πρακτικές σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά!

Η θεματολογία είναι κάθε χρονιά επιλεγμένη με τέτοιο τρόπο που να καλύπτει τις ανάγκες των περισσότερων αν όχι όλων των σταθερά συμμετεχόντων. Η δομή απλή, λιτή, κατανοητή και προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες της ομάδας μας. Από τα βασικά πλεονεκτήματα είναι ότι μπορεί α την παρακολουθήσει και ο αρχάριος και ο προχωρημένος.

Η κυρία Μπασιούκα έχει ένα μοναδικό τρόπο να σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά. Σε χαλαρώνει και σου παίρνει μακριά όλη την αρνητική ενέργεια.