ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Ψυχοθεραπεία είναι όταν κάποιος αποφασίζει να βάλει στο κέντρο τον εαυτό του και να αρχίσει να τον μαθαίνει. Με την ενεργή παρουσία του ψυχοθεραπευτή αρχίζει να ανακαλύπτει τους τρόπους που λειτουργεί, συνειδητούς και ασυνείδητους, γιατί του συμβαίνουν συγκεκριμένα πράγματα, γιατί επιλέγει συγκεκριμένους ανθρώπους, γιατί ακούει κάποιες ανάγκες και άλλες όχι, γιατί δεν σέβεται τις επιθυμίες του, γιατί δεν ζητά όσα θέλει, γιατί δυσκολεύεται να πει όχι.

Βιωματικά Εργαστήρια

Συστηματικά διοργανώνονται εργαστήρια που απευθύνονται στην επιθυμία του
ανθρώπου να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του και να εξελιχθεί.
Μερικά θέματα των εργαστηρίων είναι: η συναισθηματική νοημοσύνη, η οριοθέτηση-
διεκδίκηση, η διαχείριση συγκρούσεων, η αποτελεσματική ηγεσία, διαχείριση άγχους-
stress, η ενδυνάμωση της αυτοεκτίμησης, το bullying-εκφοβισμός κ.α.

Ομάδες Αυτογνωσίας

Η ομάδα αυτογνωσίας απευθύνεται σε άτομα με διάθεση και όρεξη να εξερευνήσουν καλύτερα τον εαυτό τους, να εμβαθύνουν στην γνωριμία με τον εαυτό τους,  να μοιραστούν  εμπειρίες, να μάθουν να  δημιουργούν υγιείς σχέσεις , να επικοινωνούν ουσιαστικά, να διαχειριστούν αρμονικά τα συναισθήματά τους και σταδιακά να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Συμβουλευτική γονέων

Στην καθημερινότητα με τις αυξημένες απαιτήσεις, συχνά δημιουργούνται δυσκολίες στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Οι ρυθμοί ζωής, η ζωή στην πόλη, το απαιτητικό σχολικό περιβάλλον, η έλλειψη ελεύθερου χρόνου, είναι κάποιοι μόνο από τους λόγους που οι γονείς χρειάζονται υποστήριξη. Υπάρχουν διάφορες πτυχές, άλλες αφορούν το ίδιο το παιδί, άλλες το γονιό και άλλες τη σχέση του ζευγαριού. 

Σχολή Γονέων

Για όλους εσάς, που είστε ήδη ή πρόκειτaι στο άμεσο μέλλον να γίνετε γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, είναι σημαντικό να συμμετέχετε στις Σχολές Γονέων και να σας υποστηρίξουμε ενεργά σε αυτό το υπέροχο ταξίδι της ανατροφής ενός παιδιού, βρίσκοντας την ισορροπία ανάμεσα στις απαιτήσεις της εργασίας και των αναγκών της οικογένειάς σας!