Στη σύγχρονη πραγματικότητα, χρειάζεται να αναγνωρίσουμε και να κατανοήσουμε ότι ο καθένας από εμάς είναι ένας ήρωας, για την δική του ζωή.

Έχει περάσει ποτέ απο το μυαλό σας;

Το να είσαι ο δικός σου ήρωας περιλαμβάνει συχνά έναν συνδυασμό προσωπικών ικανοτήτων, που σε βοηθούν στο να αναπτύξεις  προσαρμοστικότητα, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις προκλήσεις του σημερινού κόσμου.

Αυτά είναι 5 σημάδια που, φανερώνουν πως είσαι ο δικός σου ήρωας σήμερα:

1 .Απαιτήσεις της καθημερινότητας : Η ικανότητα του καθένα μας να ανακάμπτει και να ανταποκρίνεται στην καθημερινότητα και τις απαιτήσεις της

2 .Ζωή στην αστούπολη: Η καθημερινή ζωή στις αστουπόλεις, κρύβει πολλές προκλήσεις, τις οποίες αντιμετωπίζουμε καθημερινά!

  1. Προσωπική ανάπτυξη : Ο καθένας φροντίζει καθημερινά τον εαυτό του σε πολλαπλά και διαφορετικά επίπεδα δεδομένου των απαιτητικών συνθηκών.
  2. Ανεξαρτησία και ανάληψη ευθυνών: Στην σύγχρονη πραγματικότητα όλοι αν το σκεφτούμε , είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε ευθύνες χωρίς απόλυτη εξάρτηση από τους άλλους, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία κ.α.
  3. Κοινωνική υπεράσπιση: Πλέον καθημερινά ο καθένας χρησιμοποιεί την φωνή του αλλά και πράττει, ώστε να υπερασπιστεί κοινωνικούς σκοπούς και να αφήσει ένα θετικό αντίκτυπο κοινωνικά αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα.

Συνοψίζοντας, το να είσαι ο δικός σου ήρωας σημαίνει να είσαι αυτοδύναμος, ανθεκτικός και ενεργός στη διαμόρφωση της ζωής και του πεπρωμένου σου.

Σημαίνει να παίρνεις τον έλεγχο της δικής σου ιστορίας και να επηρεάζεις θετικά τη ζωή σου και τις ζωές των γύρω σου.