Ένα καλοκαιρινό και βαθιά αυτογνωσιακό εργαστήρι με θέμα τον Ιάσωνα και την Αργοναυτική εκστρατεία, με τίτλο:

“Βρες το Χρυσόμαλλο Δέρας,

  Γίνε κι εσύ Αργοναύτης “

Αρχικά, είναι ένας από τους αρχαιότερους μύθους, μια ιστορία μίσους και προδοσίας με ένα τραγικό τέλος. Ο ήρωας μας θέλοντας να βρει αυτό που θεωρούσε ότι του αξίζει, δηλαδή να γίνει βασιλιάς, ξεκινά την Αργοναυτική εκστρατεία.

Η Αργοναυτική εκστρατεία , στην Ελληνική Μυθολογία, αφορά  την εκστρατεία του Ιάσωνα και του πληρώματος του. Με σκοπό να φέρουν το χρυσόμαλλο δέρας.

Ο Ιάσωνας, επιθυμούσε σφόδρα να γίνει βασιλιάς, για να το πετύχει αυτό έπρεπε να φέρει πίσω το χρυσόμαλλο δέρας. Αντιμετώπισε δοκιμασίες που ορισμένες φορές του έβαζαν οι ίδιοι οι Θεοί, και κατάφερε να το επιστρέψει, όμως δεν έγινε ποτέ βασιλιάς.

Φανταστείτε ότι η ζωή του κάθε ατόμου δεν μοιάζει με μια εκστρατεία. Τι συμβαίνει;

Ο κάθε άνθρωπος για να πετύχει κάθε φορά αυτό που θέλει  αντιμετωπίζει προκλήσεις και δυσκολίες. Μέσα από αυτές μαθαίνει για να φτάσει στο στόχο του. Η αποστολή μπορεί να διαφέρει.  Όμως στην πορεία θα συναντήσει συμμάχους που θα τον βοηθήσουν και θα σταθούν δίπλα του. Όπως και άτομα που θα σταθούν εμπόδιο στην προσπάθεια του.

Στο εργαστήρι αυτό με τη βοήθεια του μύθου θα δούμε πως μπορεί κάποιος να κάνει επιτυχημένες εκστρατείες, να διαλέγει τους συμπολεμιστές του για να φτάνει στην κατάκτηση του στόχου του.

Το εργαστήρι αυτό αφορά όποιον θέλει να ξεβολευτεί, να δει τη ζωή του με νέα ματιά και να έχει το θάρρος να γίνει Αργοναύτης .

Θα ενεργοποιήσουμε την ικανότητα του να διεκδικούμε , προσδιορίζοντας τη δικιά μας εκστρατεία.

Το καλοκαιρινό εργαστήρι θα γίνει στις 16-18/06/2023 στα Ίσθμια της Κορίνθου. Θα μας φιλοξενήσει το ξενοδοχείο Kalamaki beach hotel , που βρίσκεται στην ιδανική τοποθεσία συνδυάζοντας ένα μεγάλο πυκνό δάσος μαζί με καταγάλανα νερά, και όλα αυτά σε πολύ κοντινή απόσταση από την Αθήνα.

Έχεις το θάρρος να γίνεις κι εσύ Αργοναύτης της ζωής σου;;;

Εάν ναι, έλα κι εσύ μαζί μας!!!

Για περισσότερες πληροφορίες ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/events/232413099267079

Για δηλώσεις συμμετοχής και λεπτομέρειες μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου στο : info@eribasiouka.gr